MENU

Udvalgte
menu-eksempler 

 

Fortæl os hvad du har lyst til at forkæle dig selv og dine gæster med - så sammensætter vi en lækker menu ud fra sæsonens bedste råvarer.

Forretter

Eksempler:

  • Fjord-rejer med hvide aparges og appelsin-hollandaise sauce

  • Kammuslinger med serano-skinke, brændt peberfrugt, parmesan og friske urter

  • Grillede jomfruhummere med lime og friske urter

  • Hjemmerøgede rejer med aioli og hjemmelavet brød

  • Fiskesuppe fra Svinkløv Badehotel med muslinger, fennikel og safran

Hovedretter

Eksempler:

  • Friskdampede muslinger med koriander, lime og frisk chili

  • Tarteletter med fasan, grønne og hvide aparges, balsamico-marinerede jordbær og karse  

  • Honningmarineret lammekrone med friske urter og nye danske kartofler

  • Teryaki-marineret rosa-stegt duebryst med blomkåls-pure og vildt sauce

  • Hjortefrikadeller med asiatiske urter og sommergrønt

Desserter

Eksempler:

  • Friske danske bær med råcreme

  • Retro-citronmåne med creme fraiche

  • Rabarbertrifli med hjemmelavede makroner og vanille-creme

  • Gulerodskage fra Dragsholm Slot med maltjord og spæde gulerødder

  • Hjemmelavede marengs-kys med lakrids og frugt smag