KOGEKONERNE
MENU
Udvalgte
menu-eksempler
Fortæl os hvad du har lyst til at forkæle dig selv og dine gæster med - så sammensætter vi en lækker menu ud fra sæsonens bedste råvarer.
Forretter
Eksempler:
-
Fjord-rejer med hvide aparges og appelsin-hollandaise sauce
-
Kammuslinger med serano-skinke, brændt peberfrugt, parmesan og friske urter
-
Grillede jomfruhummere med lime og friske urter
-
Hjemmerøgede rejer med aioli og hjemmelavet brød
-
Fiskesuppe fra Svinkløv Badehotel med muslinger, fennikel og safran
Hovedretter
Eksempler:
-
Friskdampede muslinger med koriander, lime og frisk chili
-
Tarteletter med fasan, grønne og hvide aparges, balsamico-marinerede jordbær og karse
-
Honningmarineret lammekrone med friske urter og nye danske kartofler
-
Teryaki-marineret rosa-stegt duebryst med blomkåls-pure og vildt sauce
-
Hjortefrikadeller med asiatiske urter og sommergrønt
Desserter
Eksempler:
-
Friske danske bær med råcreme
-
Retro-citronmåne med creme fraiche
-
Rabarbertrifli med hjemmelavede makroner og vanille-creme
-
Gulerodskage fra Dragsholm Slot med maltjord og spæde gulerødder
-
Hjemmelavede marengs-kys med lakrids og frugt smag