KOGEKONERNE
OM
GASTRONOMISK
MANIFEST
Vi skabte Kogekonerne foråret 2009 ud fra en idé om at dele vores passion for mad og vin med andre - at lave god mad til og sammen med andre mennesker.
På ryggen af Kogekonerne lancerede vi sommeren 2018 Gastrogaragen, hvor vi står bagved Jazz i Swinget, pop-up restauranter og ikoniske oplevelser på tværs af mad, musik og mennesker.
Vi tror på enkel og raffineret mad, der taler til alle sanser. Det skal smage af noget uden at være rodet - det skal pirre nysgerrigheden uden at være fortænkt.
Gode og friske råvarer er et og alt - friske fisk og skaldyr hentet samme morgen fra Københavns Fisketorv, sæsonens dugfriske grøntsager og urter fra det lokale gartneri samt det bedste kød og vildt.
Vi henter vores inspiration fra det klassiske dansk-franske køkken kombineret med forskellige smagsoplevelser fra middelhavet og vores nordiske terroir.
Vi håber, at du kan finde inspiration til din fest ved at kigge på de forskellige menuer og stemningsbilleder under 'Arrangementer' og 'Menueksempler' - vi laver alt fra den intime private dinner med 20 gæster over konfirmationer, runde fødselsdage og brylluper med over 100 gæster til den uformelle studenterfest og sommerfrokost i haven.
Vi glæder os til at høre fra jer !
Kogekonerne i samarbejde med Gastrogaragen
Ulrik Nielsen, Jakob Grane og Jimmy Strandgaard